Om meg

Jeg heter Tone Sissel Andreassen, 55 år, født, oppvokst og bosatt i vakre Skudeneshavn. Gift, to barn + to bonusbarn, barnebarn og to hunder.

Er utdannet med Bachelor i ernæring, fagbrev som hotell og restaurantkokk, fagbrev som ernæringskokk samt pedagogisk utdanning innen ledelse av læreprosesser.


Fysisk aktivitet er en viktig del av hverdagen min og kombinerer gjerne løping, sykling eller turer i skog og mark sammen med hundene mine.


Jeg tror ikke noe menneske er skapt til å være supersunn hele tiden, og min leveregel er at det er sunt å være usunn av og til. Usunn med god samvittighet attåt! En Gyllen Middelvei i kosthold og levevaner er det som fungerer i det lange løp. Jeg tror på et variert kosthold med mye plantebasert mat, men inkluderer også melk, fisk og kjøtt. Jeg bruker kortreist mat og langreist mat og er bevisst på matvalg som støtter norske bønder og dyrevelferd. Bruker hjemmelaget mat og noe ferdig mat, koker kraft og bruker ferdigkjøpt buljong.

Gjennom Den Gylne Middelvei ønsker jeg å formidle trygge, gode råd om kosthold og ernæring, uten JA-mat eller NEI- mat, supermat eller dietter som bidrar til dårlig samvittighet og dårlig selvfølelse.

Jeg arbeider ut ifra; Anbefalinger om kosthold, ernæring og fysisk aktivitet fra Helsediektoratet.

Du kan lese mer om min utdanning og arbeidserfaring her Min utdanning