Undervisning og foredrag

Jeg tar oppdrag som vikar eller frilanser i ulike emner innen ernæring som feks til studenter innen helsefag , barnehagelærere, kokker eller til bedrifter som ønsker foredrag om sunn mat til sine ansatte.

Som kokk har jeg solid kunnskap om råvarer, tilberedning og hvordan få maten til å smake godt! Ved å studere ernæringsfysiologi har jeg lært hvordan maten blir tatt opp i fordøyelsessystemet og hvilken effekt og hensikt de ulike næringsstoffene har i kroppen vår. Jeg ser sammenhengen mellom mat og helse, og forstår hvorfor kosthold og levevaner har så stor betydning for helsen vår.

Min spisskometanse retter seg mot ernæring og livsstilssykdommer hvor kostråd for å fremme folkehelsen og forebygge kronsike sykdommer fra Helsedirektoratet står sentralt.

Dersom det er ønskelig kombinerer jeg gjerne teori og praktisk matlaging.

Ta kontakt for en prat, for pris eller for referanser.


Utdanning og arbeidserfaring

  • Bachelor i ernæring

  • Fagbrev som hotell- og restaurantkokk

  • Fagbrev som ernæringskokk

  • Spisskompetanse innen ernæring og livsstilssykdommer

  • Foreleser i et bredt spekter innen ernæring som blant annet underernæring, overvekt og fedme, næringsstoffer, livssstilssykdommer, allergier, intoleranser, internkontrollsystem på kjøkken og trygg mat

  • Kursholder i vektreduksjon

  • Lang yrkespraksis som kokk

  • Veileder i praktisk matlaging